تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین : شرکت‌های معتبر خودروسازی مانند بنز، بی ام و، تویوتا، لکسوس، آئودی، هیوندای و … همواره سعی می‌کنند از گیربکس‌های اتوماتیک با استفاده از بهترین قطعات در ساخت ماشین‌های خود استفاده کنند.
گیربکس یکی از مهم ترین قطعات خودرو است که برای انتقال قدرت از موتور به چرخ ها طراحی و ساخته شده است. انتقال قدرت مرحله ای است که براساس گشتاور این اجازه را می دهد که موتور خودرو در دور یکسان به سرعت های بالاتر دست پیدا کند.
گیربکس‌های اتوماتیک هم دارای شتاب خوبی بوده و هم راننده را از زحمت تعویض دنده رها می‌کند از همین روی استفاده کنندگان از خودرو هم ترجیح می‌دهند با پرداخت هزینه بیشتر، خودرویی را خریداری کنند که اصطلاحا دنده اتوماتیک باشد تا هم انرژی کمتری در هنگام رانندگی مصرف کنند و هم از رانندگی خود لذت بیشتری ببرند.

تعمیرات گیربکس اتوماتیک

تعمیرات گیربکس اتوماتیک

تعمیرات گیربکس اتومات ماشین

تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین نیاز به واردی خاصی دارد و هر کسی نمی تواند تعمیر گیربکس اتومات ماشین را بر عهده بگیرد.
هنگام خرید خودرو، یکی از مهم ترین مسایل پیش رو انتخاب نوع گیربکس خودرو شماست. در گذشته فقط یک مدل دستی و یک مدل اتوماتیک وجود داشت. اما در دنیای تکنولوژی امروز انتخاب های ما در میان تکنولوژی های نو گسترش یافته است. مخصوصاً از زمانی که خودروهای الکتریکی وارد بازار شده اند که نحوه انتقال قدرت مخصوص به خود را دارند.
با توجه به اینکه گیربکس‌های اتوماتیک انواع مختلفی مانند CVT و تیپ ترنیک دارند که کارآیی هر کدام متفاوت از دیگریست و هم اینکه نگهداری از اینگونه خودروها توجه ویژه‌ و ماهرانه استفاده کنندگان از آن را می‌طلبد، لذا گیربکس‌های اتوماتیک به نسبت گیربکس‌های دستی دچار خرابی بیشتری می‌شوند تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین در تعمیرگاه تخصصی که تخصص ویژه‌ای در تعمیر گیربکس اتوماتیک ماشین‌های خارجی دارد همواره سعی در کسب رضایت مشتری با استفاده از تجربه چندین ساله کارشناسان خود در عیب یابی و تعمیر و استفاده از قطعات مرغوب تعویضی در اینگونه گیربکس‌ها دارد.

تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین

مشکلات اصلی گیربکس های اتوماتیک این موارد هست : تقه زدن گیربکس ، گیربکس زوزه می‌کشد ، گاز هرز خوردن گیربکس ، خلاص شدن گیربکس ، گیر کردن دنده در حالت پارک ، لرزش خودرو هنگام حرکت .

تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین

تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین

هزینه تعمیر گیربکس

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک یکی از مواردی است که خیلی سوال می‌شود و افراد تمایل دارند قبل از مراجعه به تعمیرگاه یک دید کلی از هزینه‌های تعمیرات مربوطه داشته باشند. واقعا اعلام هزینه کار دشواریست و با توجه به نیازهایی که برای تعمیر پیش می آید می تواند متفاوت باشد . با این حال برای اینکه دست خالی نمانید نوشته نرخ اجرت تعمیرات خودرو را ببینید.

این مطلب هم برای شما مفیده :
تعمیر گیربکس اتوماتیک فیلم

آیا جایگزین بهتری هم برای گیربکس اتوماتیک وجود دارد ؟

با در نظر گرفتن اینکه قیمتها صعودی می باشد هزینه بیشتری صرف نگهداری گیربکس اتوماتیک می شود . ولی می توان با هزینه ای بسیار کمتر جایگزین خوبی برای سیستم گیربکس اتوماتیک پیدا کرد . کلاچ اتوماتیک یک انتخاب هوشمندانه می باشد .

شما میتوانید مقالات دیگر راجع به کلاچ اتوماتیک را هم بخوانید .

سرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک در چه زمانی باید انجام شود؟

بهتر است اول به دفترچه راهنمای ماشین مراجعه کنید و ببینید چه زمانی ذکر شده اما زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس اتوماتیک بین ۴۰۰۰۰ کیلومتر تا ۴۵۰۰۰ کیلومتر میباشد.

در سرویس دوره ای چه کارهایی انجام میشود؟

سرویس های دوره ای گیربکس اتوماتیک شامل تعویض روغن گیربکس، فیلتر، واشر کارتر می باشد.

چه چیزهایی عمر مفید گیربکس اتوماتیک را کاهش می‌دهد ؟

پرهیز از رانندگی، پیش از گرم‌شدن موتور و گیربکس
خودداری از اعمال تغییر در وضعیت دسته‌دنده، به هنگام حرکت خودرو
پرهیز از رانندگی مسابقه‌ای و تهاجمی
مراجعه به تعمیرکار غیرمجاز و فاقد تجربه.

عمر مفید گیربکس اتوماتیک چقدر است؟

گیربکس ممکن است بین ۱۶۰ تا ۵۰۰ هزار کیلومتر کار کنه. به طور میانگین، گیربکس اتوماتیک حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار کیلومتر، دوام می‌آورد. با انجام کارهایی مثل بررسی مداوم روغن گیربکس، مراجعه به تعمیرکار مجرب هر ۱۸ ماه یکبار، استفاده از روغن سینتیک، نصب خنک‌کننده برای گیربکس و رانندگی صحیح، می‌توان عمر مفید گیربکس اتوماتیک را افزایش داد.

علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک چیست؟

علت اصلی می تواند ناشی از ایراد برقی باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت می باشد. همچنین در بعضی موارد میتواند اشکال و یا پارگی در دسته موتور گیربکس باشد.

چرا دسته دنده در حالت پارک P گیر میکند؟

گیر کردن دنده در حالت پارک موارد زیر را شامل می شود. نبود برق در سیستم پارک یا خالی بود باطری خودرو – خرابی استوپ زیر پدال ترمز – شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس و یا خرابی در سلکتور


مدیریت

مهندس کامپیوتر ، مشاور طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت و کسب و کار اینترنتی

7 دیدگاه

سامان · سپتامبر 19, 2020 در 10:43 ق.ظ


عالی است مطلب تدوین شده توسط شما بی مر متحسن تدوین شده است و من مطمئن هستم که این پست درخصوص هنگفت از وبلاگ نویسان دلپذیر است

علی · سپتامبر 18, 2020 در 5:30 ب.ظ


عبد تا به احوال یادداشت به این نظام در اینترنت نخوانده بودم بسیار جذاب و کامل بود و مقاله جالب شما درخصوص وافر از
بازدید کنندگان اینترنت مفت است

روشن · سپتامبر 17, 2020 در 5:00 ب.ظ


من از باب فاش کردن این مطلب ورق های زیادی را جستجو کردم و به نظرم این مطلب
می تواند از باب بی اندازه
از بازدید کنندگان مناسب باشد

صمیم وندادی · سپتامبر 14, 2020 در 7:07 ب.ظ


سلام . من قسم می خورم که این مطلب رسا است و
محتملاً ابداً کس نتواند مطلب مشابه بوسیله این مطلب
را اندر وبلاگ پدیدار کند چون بی حد کامل است

علیرضاسلیمی · می 26, 2020 در 4:35 ب.ظ

سلام وقت بخیرمن ماشینم ماکسیمامدل ۱۳۸۲هستش الان توحرکت خلاس کرده …وقتی که وایستادم ماشین تو دنده میره حرکت نمیکنه …ماشین هم اتومات هست..تو حرکت اولیه هم با سرعت میره تقه میزنه…ممنون

حامد · آوریل 5, 2020 در 2:21 ب.ظ

عالی بود ممنون از سایت خوبتون

Hakimi Saeed · اکتبر 10, 2019 در 6:26 ق.ظ

سلام من بنز c 230 مدل ۲۰۰۵ دارم ولی تو دنده یک گیر نکنه و بیشتر از ۷۰ کیلومتر نمیره و دور موتر بالا میره

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *